Stulsinia's Web - Get A Leg Up

Planera rolig aktivitet

Det kanske är dags att planera en rolig aktivitet som man kan göra tillsammans med vänner och familj? Ja det är ju kul att kunna göra något som man inte har gjort på länge eller något som man aldrig har gjort kanske. Det finns ju mycket att välja på och det är ju härligt att det är på det viset att man har mycket skoj som man kan välja på och  göra. Man vill ju välja något som alla blir glada av att göra, det finns ju mycket och det beror ju lite på vem det är som ska bra med och leka.

Kolla upp några alternativ 

Det kan vara bra att kolla flera alternativ så att man vet vad det är man vill göra och vad man kan hitta på. Det är ju så kul när det finns många saker som man kan göra och som man vill göra. Något som är kul och som många tycker om att göra som kan bra ett alternativ är att spela bowling i stockholm, det är kul och inte så svårt så det kan vara något som alla tycker om och vill vara med på.
Kolla upp ett ställe nära och se när man kan boka det, det finns ju även disco bowling som är ännu lite mer fast och spänning i. Så det finns ju mycket som man kan hitta på och göra, det är spännande och något som kan passa dom flesta.
Ja det är skönt att kunna vara inomhus  så att man slipper vara ute och frysa om man nu inte jätte gärna vill det. Ja så att bowla är ett bra tips och något som man kan göra och tycka är kul att göra med flera stycken. Så tänk på det och se om det kan bli något av det när det ska bli av.